Uw ervaren thuiskapper

Al meerdere jaren gaat Orianne’s Kniphoukje te werk als mobiele kapper in de omgeving bij mensen die minder mobiel zijn, voornamelijk aan huis gebonden ouderen en mensen die slecht te been zijn. Zo staan wij op woensdag en donderdag overdag ook graag voor u klaar als thuiskapper in Spijk en omgeving. We verzorgen gespecialiseerde haarverzorging voor dames, heren en kinderen en nemen zelf alle benodigdheden mee. Onze aandacht gaat bovendien volledig naar degene die bij ons op de stoel zit.

Vakkundig kapwerk door onze kapper aan huis

Is het voor u niet mogelijk om de deur uit te gaan? Wij komen bij u thuis alleen voor ouderen of mensen die niet mobiel zijn om naar de kapsalon te komen. Dan bieden we u dé oplossing: wij zijn uw kapper aan huis. Op deze manier hoeft u de deur niet meer uit. Elke behandeling is mogelijk, of u nu uw haar wilt laten knippen, verven, föhnen, opsteken, watergolven of permanenten.

We hanteren voordelige tarieven en gaan altijd vakkundig te werk. Te allen tijde maken we gebruik van professionele materialen en producten, zodat we u van een perfect eindresultaat kunnen garanderen. U als klant staat bij ons tenslotte centraal! Wij komen alleen bij klanten thuis die zelf niet mobiel zijn om de kapsalon te bezoeken!

Handig om te weten

Onze thuiskapster is alleen woensdag en donderdag overdag actief binnen een straal van 25 kilometer rondom Spijk. En komt bij u langs als u niet in staat bent om naar de kapsalon te komen. Per kilometer brengen wij €0,21 aan voorrijkosten in rekening. Onze complete prijslijst vindt u hier. Besluit u uw haar te laten kleuren of permanenten en heeft u lang haar? Dan betaalt u een kleine toeslag bovenop de normale prijs. Deze toeslag vindt u tevens terug in de prijslijst.

Wilt u meer weten over de kapsalon aan huis van Orianne’s Kniphoukje? Neem dan contact op met de salon 06 - 46 16 28 67. Voor het maken van een afspraak kunt u eveneens bellen of whatsappen. De thuiskapper komt dan zo snel mogelijk bij u langs. 

Afspraak maken