Haar vakkundig laten knippen bij Orianne’s Kniphoukje

Wilt u profiteren van voordelige kniptarieven? Laat dan uw haar knippen in Spijk bij Orianne’s Kniphoukje. Bij ons kunnen zowel jong als oud en zowel dames als heren terecht in de salon met frisse en vrolijke uitstraling. Met onze professionele materialen en producten zorgen wij ervoor dat u in een mum van tijd volledig gestyled de deur uitgaat.

Knipbeurten en andere haarzaken

Bij ons kun u uw haar laten knippen in allerlei soorten modellen. U kunt zelf een voorbeeld meenemen of samen met ons een aantal voorbeelden bekijken. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak weten we precies welke coupe bij u past. Bovendien zijn wij op de hoogte van de laatste trends, zodat we u ook daarin kunnen voorzien van advies. Naast uw haar knippen bent u bij ons aan het juiste adres voor andere haarzaken. Denk maar aan het laten wassen, föhnen, verven of watergolven van uw haar.

We zorgen er te allen tijde voor dat we u het beste van onszelf geven en dat het eindresultaat voldoet aan uw wensen. Bent u niet direct tevreden? Dan werken we uw kapsel uiteraard bij totdat u dat wel bent. Naast dat u van harte welkom bent in onze kapsalon, komen we eveneens graag bij u thuis langs voor een knipbeurt als u niet in staat bent om na de kapslon te komen.

Zowel in de salon als bij u thuis

Onze thuiskapper inschakelen is mogelijk binnen een straal van 25 kilometer rondom Spijk. Per kilometer rekenen wij dan €0,21 aan voorrijkosten. Voor aan huis service zijn wij woensdag en donderdag overdag beschikbaar. In de salon stellen we vier dagen per week aan u beschikbaar (dinsdag t/m vrijdag). U kunt zelfs ’s avonds bij ons langs komen wanneer u toe bent aan een nieuwe coupe. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Deze kunt u op onze prijslijst bekijken.

Meteen een afspraak maken om uw haar te knippen? Bel ons op 06 - 46 16 28 67.
Vandaag bellen betekent dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Wilt u meer informatie ook dan kan u contact met de salon op nemen. 

Afspraak maken