Uw haar verven

Orianne’s Kniphoukje staat met genoegen voor u klaar om uw haar te verven in Spijk of omgeving. Wij gaan zorgvuldig met uw haren om en zorgen voor mooie tinten die goed aansluiten bij uw kapsel en bij u als persoon. Zodra u plaatsneemt op onze stoel, gaat al onze aandacht naar u uit. Bovendien gaan we met professionele producten te werk die garant staan voor een prachtig resultaat. En de producten die wij gebruiken om uw haar mee te verven zijn ook nog eens VEGAN. 

Van highlights tot volledige kleuring

Juist omdat het verven van haren de nodige kennis en expertise vraagt, raden wij aan uw haar te laten verven door een professional. Het kleuren van haren is een van de meest moeilijke aspecten van het kappersvak. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we het beste eindresultaat kunnen behalen. We luisteren dan ook altijd naar uw wensen en geven u de nodige adviezen omtrent uw haar verven. Daarbij zijn we op de hoogte van de allerlaatste trends, waardoor we u diverse ideeën kunnen voorleggen.

Wilt u uw haar volledig laten kleuren? Of alleen de uitgroei laten bijwerken? Onze kapper zorgt graag voor uw gespecialiseerde haarkleuring. Daarnaast kunt u bij ons terecht wanneer u highlights of een coupe soleil wilt laten zetten. Hiermee geeft u uw haar een levendige boost, terwijl uw kapsel er natuurlijk uit blijft zien.

Extra informatie

Let op: bij klanten met lang haar brengen wij een kleine toeslag bovenop de normale prijs in rekening.  Wij geven alleen garantie op de kleur als u het haar ook met onze producten onderhoud en u zich aan het kleuradvies houd. Alle tarieven vindt u in onze prijslijst. Indien u niet in staat bent om naar de kapsalon te komen, kan onze kapper ook bij u thuis langskomen om uw haar te kleuren in een straal van 25 kilometer rondom Spijk. Hiervoor zijn we woensdag en donderdag beschikbaar. Per kilometer rekenen wij €0,21 aan voorrijkosten.

Neem contact met Orianne’s Kniphoukje op door te bellen of te whatsappen naar 06 - 46 16 28 67 . Wanneer u direct een afspraak wilt maken om uw haar te verven, kunt u online via de afspraak button of door te bellen en whatsappen. We zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk bij ons terecht kunt.

Afspraak maken