Bruidskapsel

Door uw bruidskapsel in Spijk of omgeving over te laten aan Orianne’s Kniphoukje bent u gegarandeerd van een perfecte coupe op uw trouwdag. Samen met u gaan we op zoek naar het meest geschikte kapsel die volledig past bij uw haartype en gezichtsvorm, en bij u als persoon. Wij maken uw mooie dag nóg mooier!

Perfecte coupe voor uw trouwdag

Wanneer u besluit ons in te schakelen voor uw trouwkapsel, nodigen we u allereerst uit in onze salon. De grote dag zelf kunnen we natuurlijk ook bij u op locatie langskomen. Het is uiteraard mogelijk om zelf ideeën in te brengen. Na het bekijken van de diverse kapsels, kiezen we samen het meest geschikte bruidskapsel voor u uit. Deze coupe brengen we vervolgens als proefkapsel bij u aan, zodat u een beeld krijgt van hoe deze er straks op uw grote dag uitziet. Hierbij kunt u meteen aangeven of u bepaalde details graag anders ziet, dan houden we daar rekening mee op uw bruiloft.

Bij ons kunnen zowel bruiden met lang als kort haar terecht. Daarbij is het in overleg mogelijk om een leuke accessoire aan uw haar toe te voegen. Ons doel is om u de allermooiste bruid die er is te laten voelen. Zo kunt u op eigen unieke wijze stralen op de mooiste dag van uw leven!

Compleet plaatje

De prijs die wij hanteren voor bruidskapsels zijn inclusief proefkapsel. Wel hanteren wij voorrijkosten van €0,21 per kilometer wanneer u wilt dat we bij u op locatie langskomen. In principe komen we alleen bij klanten thuis binnen een straal van 25 kilometer rondom Spijk. Onze prijslijst vindt u hier. U kunt van dinsdsag t/m vrijdag (ook ’s avonds) gebruik maken van onze diensten. Mocht u nou op een dag buiten onze openingstijden trouwen, dan is het geen probleem om die dag voor u aanwezig te zijn. ( in overleg ) Vergeet niet uw sluier mee te nemen om het plaatje compleet te maken!

Voor het opvragen van meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06 - 46 16 28 67. Een afspraak maakt u tevens door te bellen of door whatsappen We helpen u spoedig verder.

Afspraak maken